A hétvégém

 2009.01.05. 19:54

 Sya mindenki

A hétvége tök jól végződött, tegnap este anyum hozott haza egy új pulcsit, amit még szilveszter előtt mutattam neki. Előtte elég uncsi volt, mert vasánap egész délelőtt házikat írtam (eddig nem nagyon volt kedvem hozzá), aztán meg a gép előtt ültem (bár közben is, ha befejeztem valamit, mindig megnéztem az e-mailjeim).

Tényleg kikészítő ám az internet, nem tudom hogy bírjátok. Nekem 30 perc után zúg a fejem a géptől, nem tudom miért. Ha Honfoglalózok akkor nem, de azt sem tudom h akkor miért nem.

Aztán ma suli volt. Marha izgalmas mondhatom. Pláne az infó óra. Majdnem kísértésbe estem, hogy akkor írjam meg a hétvégét, de végül inkább nem. Nem akarom, hogy az oszttársak is engem nézegessenek.

Aztán suli után rámszakadt a pasim. Illetve az expasim. Tudjátok, same school, aztán pont akkor volt vége az óráinknak, és egészen hazáig kísért. Én hülye persze még az osztályteremnél elköszöntem a barátnőimtől, így tényleg muszály volt hallgatnom amit mond. De úgy őszintén, nem baromság ez tőle? Ha látja hogy nem érdekel de próbálkozik? Nem baj, legalább utána egy jót sétált vissza fele. Megérdemli a szemét állatja.

Jah egyébként happy vagyok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://melissagrayn.blog.hu/api/trackback/id/tr50859958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Energon 2009.01.29. 10:06:00

Szia!
Látom elég hamar feladtad a blog írástt :)..
Most már sejtheted, hogy nem is olyan könnyű függeni ;) :D
Ha még kell iwiw meghívó akkor szólj és küldök. vagy ha már gyűjtöd a regisztrációkat, akkor van myvip, barátikör, people meghívóm is...
Ja és végtelen helyre felregisztrálhatsz ha elkezdesz fórumokat olvasni, az a sötétség legmélyebb bugyra :)..

Energon 2009.01.29. 12:02:49

igényeltem meghívót, kérdés mikor adnak. ha kell majd szóljál, ha nem akkor elajándékozom :)

Energon 2009.01.30. 16:22:52

@Energon: látom már nem is nagyon jársz fel.
Mindegy, ha kell majd a meghívó küldj egy emailt :
kohalmimark kukac yahoo.com
süti beállítások módosítása